Среща с Явор Джонев: Следващите 5 – развитие на модела на Прогресивно училище за 11-16 г. с акцент върху 5.-7. клас

Визионерска среща с Явор Джонев за развитието на модела на Прогресивните училища за следващите 5 години след завършване на 4. клас. Отворен разговор за пътя, който извървя Основно прогресивно училище 1 досега, как се развива нашият модел и за перспективите в следващия етап с акцент върху 5.-7. клас.

9. май, 18.30 ч., Нишава 107

За всички родители, които се интересуват от различното училище, в което децата ще срещат интелектуални предизвикателства, ще продължат да развиват практически умения за живота в една балансирана образователна среда, умения за самостоятелно и задълбочено изследване на света, ще поемат рискове, ще влизат в многообразни взаимоотношения – свободни и отговорни, подкрепяни от възрастните.

Сърдечно каним родителите на настоящите ни ученици, които вървят с нас вече втора година, за да поговорим за перспективата, за мечтите и хоризонтите пред нас.

За участие в срещата е необходима предварителна регистрация най-късно до 4. май на https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLriy7VLf-v5wNpzMq3QmsNPRXda5IJJOxiQ7QCnm8mdXjUQ/viewform.

Форматът е предназначен само за родители.

За контакт при необходимост: school1@transform.bg

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *